26.07.12

Jūrmalas soliņš



Balsojiet vēl šodien un rīt (varbūt vēl sestdien un svētdien)
Liepājas mājas lapā atbildot uz nedēļas jautājumu:
Kurš no 12 mākslinieku 
radītajiem soliņiem, Jums, patīk vislabāk?

Rezultāts ap 26. jūlijā ap šo laiku (1.00):

17.07.12

Liepājas Marīna '12

Liepājas starptautiskais gleznotāju un zīmētāju plenērs notika no 9-14 jūlijam, bet es tusējos dizaina plenērā "Parka soliņs" un tā arī neko neuzgleznoju, tikai grīdu izmazgāju.

Plakāts sanāca labs, šoreiz Corelis netika izmantots pilnīgi (bojāja krāsas), bet ar malējo PDF veidotāju.

Nu kad piekdien 13. jūlija vakarā taisījos gleznot, pēc "Tērvetes" alus, pēc tam pieleca, man uzpampa labais vaigs stundas laikā tā, ja kreisā vaiga pieliek kulaku tad ģīmis iegūst simetrisku formu. Es diezgan stipri nobijos, pat norīt ūdeni bija pagrūti, pat padomāju par ātrajiem un arī alu, un tad izdomāju pamasēt ar nomierinošo "masāžas radikulīta gēlu" - man rādās aizķēries vēl no padomju laikiem. Pēc pāris stundām jau viss uzlabojās, un varēja jau iet gulēt. Tā man nesanāca pagleznot!

Bildes un video būs iekš www.klints.liepaja.lv, pēc kāda mēneša, kad rokas aizstiepsies.

Liepājas "Jūrmalas parka soliņs"

Pirms Jāņiem izsludinātā konkursā es pieteicos ar maketu, un biju trešais. Bet pēc Jāņiem uzzināju ka tādi gribētāji bija 48 uz 12 soļiņu vietām, konkursu izturēju un jau būs šodien jāpabeidz ap plkst. 17.00, apbalvošana un balle rīt! Visi soļiņi top "Pūt vējiņi" estrādē, bet es vienīgais esmu uz skatuves, tā gribējās padzīvoties pa skatuvi – un sanāca! Pasākums sākās 9. jūlijā, šodien ir soliņu montēšana uz paredzētās vietas, bet rīt 18. jūlijā būs atklāšana un dizaina soliņu plenēra noslēguma pasākums! Mans sešu metru soliņš "Jūrmalas soliņs", īsto nosaukumu vēl neesmu izdomājis, būs starp estrādi "Pūt vējiņi" un stadionu "Daugava", un pludmali

Ir jocīgi, ka cilvēki līdz pēdējam brīdim šaubas ... tikai vakar visas šīs šaubas izkliedēju!
Bildes un video būs rīt, vai nedēļas beigās!

01.07.12

Dievidu mols Liepājā


Fotogrāfs: Reinis Ziemelis
Modele: nejauša Dienvidu mola apmeklētāja.
Filmēju, Renārs Šliseris, ar ziepjatrauku (AV250) un samontēju Yotubes video redaktorā.