20.06.13

19. jūnija piketa atskaņās ...

... paziņoju, ka Liepājas "Interfrontes" koalīcijas pirmā sēde būs rīt 21. jūnijā plkst. 10:00.


Tā kā neviens pat ar savu klātbūtni nepagodinās, kā solīja ap 50 "purnu", tad es un Guntars otro piketu neorganizēs, vai vismaz nepiedalīšos. Bet ja kāds grib, iesaku aiziet un "pabļaustīties"! Uzzināju jau pusdienlaikā, un mani tas nepārsteidza, jo ar Guntaru pirms tam diskutējot un es apgalvoju ka tas notiks līdz Jāņiem ...

Bilde ...

19.06.13

19. jūnija Liepājas pikets

Piedalījos piketā pie Liepājas domes, atceltās pirmās sēdes laikā, ... kā bija ieplānots. 12 minūšu video! Nebija laika video pagraizīt... viss ir kā ir!

Kurzemes TV:

08.06.13

Kaut kāda diena ...

... tāda jocīga.  Tas ka darbi tā īsti nevedās, bet padarīju. tas ir viens, bet tas ka diviem datoriem nodedzinu barošanas blokus, tas jau ir kaut kas cits.

Pašlaik laboju savu datoru, izņēmu AGP videolai pārliktu uz iebūvēto SIS, un ieliku vecu 1996 gada PCI ATI Rage+DVD un kā pa brīnumu online video iet lieliski.

Tagad stāv 3 datori un viens porķiks kas jāsataisa.  Viens vienkārši nerāda video un nepīkst, un izraujot DDR400 512Mb moduli ieraudzīju ka divi kontakti ir vienkārši pārogļojušies, salīmēju ar superlīmi (kaut kāds vāks) un notīrīju apdegumu (arī nekas iepriecinoš), vēl jānotestē. Otrs iztīrīju putekļus un vienkārši nosmirdēja barošanas bloks – sadega. Trešais pieslēdzu barošanas bloku un apstājās barošanas ventilators, un dators vairs neiet. Viekārši ir mazliet apnikuši "vecie lūžņi", pārāk īss mūžš tiem "ir lemts".

Vismaz vienam jāiedveš dzīvība, jo 10 Aldara Gaišie darīs savu.

06.06.13

Varbūt kaut kas pamainīsies?

Liepājā partija „PCTVL” Elita Kosaka iesniedza 4.jūnijā sūdzību CVK  par vēlēšanas pārkāpumiem, un tad jau redzēsim kāds "jauno laiku karš ir gaidāms".

05.06.13

100 gadi

Manam opim Jānim būtu šodien simts gadu. Aizbraucu uz Dienvidkapiem ar ziediem un svecītēm.

Laikam neblefo!

Jaunas problēmas ar Linux uzstādīšanu datoros, kas tiek piedāvāti ar uzstādītu Windows 8 operētājsistēmu:
"... Ja lietotājs nevēlas izmantot Windows 8, kā arī principiāli nevēlas piekrist licences nosacījumiem, kā arī vēlas saņemt atpakaļ naudu par iepriekš uzstādītu OS, kā pagaidu pasākums ir iespējams tikai cietā diska izņemšana. Taču šāda rīcība nederēs sistēmām ar iebūvētiem SSD diskiem un vairumā gadījumu novedīs pie garantijas atbalsta izbeigšanas."

... šāda "aizsardzības sistēma" jau tika izmēģināta uz VISTU un SEVEN, kad neko citu nevarēja uzinstalēt, vecāku WINDOWS vai ko citu, un es tam neticēju ...

Cik ir YOUTUBEs konta lielums?

Nezinu, bet man pašlaik ir 85,5Gb!

Googles reader vēl nav miris ....

Laikam mirs pēc "Google video" varianta,  pasludināja par mirušu, varēja izmantot arhīvu divus gadus, un tad visu  video kaudzi atsūtīja uz "youtubi".
1. jūnijā pārbaudīju - nebija dzīvotājs! Četras dienas lietoju www.feedly.com un bažas ka būs lēns un nestabils, kā tas bija pirmsākumos, neapstiprinājās.
Bet varēs laikam palietot kādu brīdi "pierasto" variantu, jo man tomēr patīk automātiskā tulkošana ...