30.06.14

Kā pagāja vasaras saulgrieži

Jau nedēļa pagājusi, var izdarīt atkāpi. Tai sestdienā no Liepājas mana ģimene brauca apsveikt radinieci, kas absolvēja Ventspils augskolu. Vispār tā pilsēta ir maziņa, nu tā, "teātris" bija jauks, pats aizmirsu ziepjatraukam SD karti un par fotogrāfēšanu vairs neraustījos, nav nekā. Kā jau "teātris", uz skatuves sauca alfabēta kārtībā pēc uzvārdiem, dažs vēl to nezināja. Ziedus deva pēc tam - koridorā(vestibilā), kaut arī tā - tas pasākumu īsāku nedarīja. Bira domu spiras, un krokodiļu asaras, un no visādu notikumu izklāsta tas līmenis knapi velk uz koledžas līmeni. Darba nebūs itnevienam ... Latvijā, bet tur ārā ... "Zelta kalni", nu tāda "medus mēlītes" pasakas. Īsumā, valsts budžets apgūts, pretenzijas valsts neizvirza. Pēc absolventu gājiena pa promenādi braucam atpūsties Ventas krastā - 15km no Ventspils "Raganu slota":

Uzdāvināju eļļas glezniņu, kas vēl pēc nedēļas nebija nožuvusi:

Pēc kārtīgas svinēšanas, bij jābrauc mājās, pa ceļam lasījām rudzupuķes un magones. Protams apmaldījāmies, bet tikai tā dēļ es pirmo reizi mūžā redzēju 2 metru augstu labības lauku, man iepriekšējā dienā skaloja smadzenes ka labība tagad ir tikai pēdu(30cm) augsta:

Jāņus aizbraucu svinēt uz savas zemes - starp Gaviezi un Virgu, uztaisījām nojumi, sagrābām sienu, saēdos zemenes gan dārza, gan meža, iztramdīju stirniņas bērniņu, un citus zvērus mežā. Daži no ģimenes svinēja netālu Pāvilostas, bet tur notika negadījums - bez dramatiskām sekām, tā kā Jāņos domas tikai pa to:

Lietus sāka līt ap pusvieniem, un tā līdz četriem. Sešos bijām jau mājās, ne salijuši, ne nosaluši, pat dzeramais vēl bija ... Tāds jocīgs sapnis man bija Jāņos, Liepājas Karostā pie Kalpaka tilta bija liels jūras vilnis, divreiz augstāks pa tiltu ... 25 metri? Izrādās es nebiju vienīgais, kas to nosapņoja.
Mēģināju tik internetā, mobilais TELE2 inernets, bet negāja ... galīgi garām.
Reljefu karte un attālums interneta savienojumam
Tele2 3G pārklājuma karte,
laikam tomēr vajag 3G modēmam antenu
Bet torņu raidītāju karte laikam kļuvusi par valsts noslēpumu!
Jātaisa mobilā 3G antenas - apskats, uztaisīju, jo viens vecs draugs arī ar šo problēmu saskārās. Vismaz tagad ir skaidrs par to ko var pirkt!

Pirms nedēļas biju mežā, sēnes nebija, bet tagad:

Nav komentāru: