29.12.08

Māksla ar māksliniekiem patusēt

28. decembrī Liepājā Ilzes kafejnīcā savācās mazs bariņs mākslinieku, nu zāle bija pilna. Circenis stūrī čīgāja un pat redzēju. Prezentēja jauno mākslinieku kalendāru, ko apmaksāja un sagatavoja Liepājas osta, žēl ka viss notiek joprojām par "paldies". Un pēc tam apsprieda mākslinieku Liepājas ekonomisko apvienību atdzemdināšanu variantus. Variants bija tiekai iedzert vīnu un padejot. Tākā parasti es nāku ir tik polšiem cik varu izdzert, šoreiz tie bija trīs, un pēc 5 stundu vīnu malkošanas bija jau 23.00 un vajag jau noapaļoties.
Ejot mājās iegāju Fontēnā ( Fonteins bez maksas) iedzert kafiju. Uzreiz satiku pazīstamu meteni, un viņa saņēma trīs bučas uz vaiga, par ziemassvētkiem, uz jauno gadu, un kā izrādās arī vardadienā. Pie kafijas un tējas palocījām mēles, pa dzīvi, pa ... un dabūju no viņas telefonu. Muzikanti tiko bija beiguši spēlēt(nokavēju) un redzot kā rij burito un dzer, sapratu ka vairs nespēlēs.

26.12.08

Asus EEE

Savam EEE PC 701, šodien varu nosvinēt 1 gadu dzimšanas dienu, un ir joprojām melns. Baterija tur 3h un 20 min. Operatīvā atmiņa 2Gb, bet to es papildināju uzreiz. SDHC class6 tekems 8Gb, strādā jau gadu, mazliet cietusi plasmasa no pārkaršanas.
Ir USB-disk 2,5 collu 40GB(ide), uz kura stāv mac os jaguar 10.5.5 (iDeneb_v1.3), un strādā no viena USB porta, joprojām nestrādā mikrafons, bet meklēju USB-mic.
Uz SSD 4gb ir FluxFlux linux, evolūcija no EEEPCLinux, bet tas savukārt no Mandrivas.
Ir otrs USB-disk 2.5 collu 160GB(sata), iegādājos pirms trim mēnešiem datiem.
Ir 500GB USB-disk 3.5 collu, filmām un mūzikai, šomēness pirkts.
USB-modem E220, iegādājos laikam februārī.