13.12.10

"13", kaut kas jāieraksta pēc 11 dienu klusēšanas

6. decembrī Omai palika 76. gadi, bet sākam svinēt jau 3. decembrī un beidzu vakar.
Uztaisīju 20 fotogrāfijas pa 0,14Ls gabalā, sen nebiju bijis fotosalonā.

Izdomāju sataisīt divriņķu elektroplīti ar cepeškrāsni - sataisīju! Nomainīju daudz vadus - karstumizturīgos!
Izdomāju pārtaisīt virtuvi - pārtaisīju! Izmetu ļoti daudz!

Izdomāju izmest no istabas otro dīvānu - aiznesu uz šķūnīti!
Izdomāju pārstādīt palmu - pārstādīju!

Izdomāju patīrīt savu mazo skaitļotāju ārējos USB diskus. 500GB(USB-WD) padzēsu mazliet, vienu dienu, un palika brīvi 200Gb, un tagad varēja uz tā iekopēt visu 160GB(USB-seagate) infu, kas prasīja veselas 24h. Bet tagad notiek 500Gb diska defragmentācija (piriform defraggler), jau 20 stundas, varbūt no rīta būs beidzis.
Vēl priekšā lielā tīrīšana un kārtošana, bet tas tikai palīdz nospraust saskatāmu finišu un jaunu startu.

Galerijas "Klints" mājaslapā papildinājās ar 39 mākslinieku gleznām un to aprakstiem. Sataisīju Ziemassvētku kartiņas un tikko aizmirsu ko gribēju vēl piebilst. Atcerējos - plenērs nākamgad būs! Jo baidīja, ka nebūs!

Ar darbiem ir čābīgi (sēžu mājās ar čībām), garantēta atpūta līdz jaunam gadam!
Klausīšos vinilplates, jo kaimiņiene piedāvāja savu veco (pjezo)elektrafonu "Akords Stereo-2" ar 150 platēm. Pēc pases šis verķis nopirkts 1980. gadā 14. februārī pa 104 rubuļiem un 50 kapeikām, kas tajos laiks bija laba mēneša alga. Man pašam, pirms gada, bija kādas 50 plates, bet Vilnim palīdzēju sataisīt "Vega - 106", bija sadegusi specifiska lampiņa, bet, tā, viss aizceļoja pie Viļņa. Un laikam arī šīs aizceļos!

Neko jaunu pa šo laiku neesmu uzgleznojis, bet 2010. gads tak beidzas! Tākā nav ko darīt, būs jāglezno! Tādēļ es tik daudz izmetu, lai būtu telpas plašākas un domas gaišākas!

Nav komentāru: