28.07.11

Mazliet par trešo pasaules karu

Третья Мировая Война "Кава без Цукру" №12ч.1


Kad Norvēģijas notikumi sāka veidoties, man likās diezgan neticami un nevarēju saprast īsto iemeslu, bet iemesls ir ka tā izstājās no kara pret Lībiju. Un ja izstājies no kara, tad dezertieri ir jāsoda - ar nāvi.

Anderss Bērings Breivīks traktāts 2083+-+A+European+Declaration+of+Independence.pdf (10Mb teksts uz 1492 lappām) jau vien liek šaubīties, jo ir parāk izplūdis un savāksts viss ko jaunie pasaules valdnieki uzskata par šķērsli (fragments):
action.This party is opposing it.


Papildināts 30.augustā:
Дэвид Дьюк – Сионистский террор в Норвегии

22.07.11

Kādu mobilo internetu lietot ES?

Boot diskusija pa "Kāpēc tik dārgs internets viesabonēšanā?"
....
Yoda

Biedrs saka:
Nu, no drošām ziņām (t.i. no holandieša, kas sēž pie galda man pretī) zināms, ka piemēram, Nīderlandē, vietējais operators piedāvā interneta viesabonēšanu visā Jevropas Savienībā par 10 EUR mēnesī bez trafika ierobežojuma. Nu, šamais sašūmējās par Latvijas (t.i. LMT cenām) un rezultātā lieto savu NL pieslēgumu datu pārraidei.
....
Man po ir vai nav bullšits. Ir cilvēks, kas sēž pretī un to lieto. Man kaut kā nav iemesla viņam neticēt. Tiesa, viņš ir ilggadīgs lietotājs. Operators ir T-mobile. Sorry, rakties cauri pa nīderlandiešu valodu meklējot tarifu plānus laika man nav. Beztam, pašlaik pasaulē tomēr vēl pastāv dažas kompānijas, kas plāno/analizē lielā apjomā un ilgtermiņā, un nepelna katrā biroja krēsla pagriezienā (kā te viens otrs). Tas, ka Latvijā tādu nav, to es jau tā kā esmu sapratis.
...

Jāpameklē! Tieši pa to padomāju!

Liepājas plenērs "Mūzu hepenings 2" gleznās




Liepājas plenērs "Mūzu hepenings - 2" darbība - 50 min video

Mūzu hepenings 2 - Liepājas plenēra noslēgums - rīts - 20min video

Mūzu hepenings 2 - 9 jūlija noslēguma vakars - 14 min video

08.07.11

Plenērs notiek !

Kaut esmu daudz safilmējis un foto saklipsējis, vēl neko neesmu apskatījis un apstrādājis.
Bet mazliet ir pie A.Prūša, lasiet un skatieties. ....
photo



Rīt Liepājas promenādē viss notiks! Noslēgums jau rīt!

05.07.11

Pārskats


Tik reti es skatos to kas skatās, jo blogu rakstu, laikam, tikai sev. Tātad kad bija dzimene un mazs stress, tad kaut kas notika (secinājums)!

Liepos - Jūlijs

Kaut dzīvoju Liepājā netālu no Palangas, nezināju ka jūlijs lietuviski ir liepos, liepas ziedēšanas laiks. Un to sapratu tikai tagad!

Otrā (trešā) plenēra diena "Mūzu hepenings - 2"

Stāv divi audekli un štukoju (domāju) ko gleznot! Plenērs ir itkā sācies ...
Vakar bija svētku pusdienas 37 māksliniekiem, kurās es nebiju jo pabeidzu vienu objektu, beidzot, bet itkā šodien man ir brīva diena bet es vēl neesmu neko sācis ...

Ir doma gleznot panorāmas skatus ... karosta fortus ... tramvaja tiltu ar kanālu ... diena un nakts