21.09.14

Zirnekļa pusdienas = apokaliptiskie sapņi

Kamēr klausījos 9 stundu lekciju sēriju par šo tēmu, manā logā liels zirneklis noķēra mušu un izsūca visu tās enerģiju - tas bija pa tēmu:

Lekcijas sērija "Apokalipses sapņi" = Сны Апокалипсиса.! Lektors - Oļegs Bogašenko = Олег Богащенко лекции:

1.  Зов земли = Zemes sauciens ... palīgā!
2.  Глобальные проблемы человечества и пути их решения = Globālās cilvēces problēmas un ceļi tās risināšanai.
3. Яйцо зла = Ļaunuma ola
4. Устройство матриц = Matricu iekārtas
5. Прыжок = Leciens ...
6. Обитель тьмы = Tumsas mītne (mājvieta)
7. Выбор человека = Cilvēka izvēle
8. Война славян. Причины, решение. Война крови ч.1 = Slāvu karš. Iemesli, risinājumi. Asins karš 1.daļa.
9. Война крови ч.2 Asins karš 2.daļa.

Sāku ar pēdējo lekciju, kurā tiek apskatīta "maidāna" nozīme, un kurā tiek izskaidrota kurgānu ietekme - MAUZOLEJS, par ko ietekmi jau biju dzirdējis no ARI-RADIO. "Par Lecienu ..." - ļoti labi izskaidro Meņailovs = Меняйлов , un nosauc to par "Bēgšanas mēģinājumu", iesaku noskatīties visu ko šis cilvēks ir izveidojis. Par žurnālistiku Latvijā, tā ir nožēlojuma, vai labāk teikt ka tās nav - ir tiekai propaganda.
Es meklēju patiesību, nevis taisnību (katram tā mainās no garastāvokļa), un maniem meklējumiem latviešu valodā atbilst tikai http://infoagentura.wordpress.com/, kur par Ukrainas notikumu analīzi uzņēmies žurnālists IVARS. No politiķiem par normāliem uzskatu tikai tos ka Ukrainas austrumus nesauc par teroristiem, un pagaidām ir tikai viens ... man zināmais (godīgi - neemu par citiem interesējies, ja ir kāds vēl kas gandrīz katru dienu analizē savu un citu darbus - dod ziņu )  Tuvojas vēlēšanas, un tuvojas karš - ļoti zema vibrācija, un augsti vibrējoši līderi uz horizonta nav manāmi, bet tikai viss iet uz leju (mayas down - iluzorā lejupslīde), jo sabiedrības iecietība pret citu viedokli, kas var būt pretēja - un patiesība, ir neiecitīga un pārāk agresīva, tas vērojams visur, jo visu testējis esmu uz sevis - šogad jau kādas 10 reizes - tēvs, draugi, kolēģi un pavisam sveši cilvēki, un cittautieši. Un tādu nozombēto sabiedrību gaida sašķelšanās ... diezgan nepatīkamā veidā, piemēri nav tālu jāmeklē.
Nav ļaunu cilvēku, ir tiekai tie kam ir maz mīlestības, un kā tos var glābt ... mīliet savus ienaidniekus, viņi no tās "sadegs".

papildinu 30.septembrī:
...lejupādēju visus 9  video ar "ss" ielikšanu pirms "youtube".
... ar  xilisoft pārkodēju, uzliku lielāku izšķirtspēju, apgriezu 16:9 un varēju pat arī samontēt.
... video savienošana bezpārkodēšanas izmantoju solveig ... negāja nemaz tik viegli, bet 9,5 stundu video sanāca 1200Mb lielumā.
9 stundas video lekcija - vienā kontā un otrā kontā:

download ... savefrom.net
download ... lataa

Nav komentāru: