14.08.09

Nu kā ...


... pēc 10 dienām atbraucu aizvakar uz mājām, lai pavadītu šeit četras dienas, bet pirmdien atkal uz uz Jūrkalnes pagastu pieturu "Kaijas" "Kuģinieku" mājām. Delīšus apšuvu, logu ieliku, durvis arī un sienu izgrāvu. Pirmdien atkal braucu uz 10 dienām.
Mans kaķis "Picis" nav nomiris ne no garlaicības vai bada, krīze viņu neskar!

Kas jauns! Rietumcentrā atjaunots pārtikas veikals. "Kurzemes vārds" apraksta skiču konkursu ar nosaukumu "Kā pa notīm ...", bet vakardienas numurā septītais dalībnieks apstrīd skiča konkursa rezultātus tiesā, jo viņuprāt viņam esot vislabākais - čibriks - smiekli nāk. Vakar biju uz māsasmeitas "deviņu gadu jubileju" un uzdāvināju glezniņu - "Saulrietu", kam rāmi ietonēju sarkanu - skaisti. Un pirms nedēļas pārdevu glezniņu "saulainā pludmale ar zāli" mammai pa 10Ls, pirmo gleznu savā karjerā, lai būtu skaista 1 gadu kāzu jubilejas dāvana viņas krustmeitai.
Šodien iedevu domei savus rekvizītus, lai zinātu kam pārskaitīt godalgu, bet Vilnis pēc savas daļas ies otrdien, kad būs Liepājā. Internets mājās nav, tagad sēžu Rokkafejnīcas "Pablo" ārpusē un sauļojos, kaut pirms neilga laika nogāza. Aizgāju uz veikalu "Krišjānis", kur man jāieklāj linolejs, kur tas no veikala "Māja" vēl trijos mēnešos nav atnācis - kauns, bet tad jau redzēs ka beigsies. Šodien māsa iet pastrādāt pie "EBAY" jautājumiem, it kā viņas numur aizsūtīju, bet pabrīdināt kaut kā neaizdomājos, kau vienmēr to daru. Aivars zvanīja, prasīja kad būšu brīvs un varēšu pieķerties viņu darbiem. Zaļā birzē atklāju, 10 dienas atpakaļ, "Apavu labošanas" darbnīcu, vēl tikai "Latvenergo" jānoskaita 150Ls, lai tiktu pie elektrības. Skaista diena, saulains un mākoņains, silti un, ja nebūtu mākoņi, es saulē izceptos.

Gaidiet videoblogus: kā izcepu biezpiena pankūkas un čebureki ar kariju.

Nav komentāru: