29.05.11

Zatlers

Vienmēr bijis mazdūšīgs (neizlēmīgs), bet kad jūt ka nometīs no sienas kaudzes - mēģina iekost. Tas viss ir par vēlu, divarpus gadus ir "nogulējis". Nav pa šiem četriem gadiem nevienam neuzdāvināja amnestiju, jo tas ir ļoti labs tēla un izlēmības paraugs, gan pilsoņiem, gan politiķiem. Kad es jautāju: "Kur ir amnestija?", pēc 13. janvāra, un šos 16 gadus. Ja nemāki piedot citam, tad kā tu "zaglis" pats būdams, piedos tev. Atlaist saimu un izveidot kārtējo apmaksāto un korumpēto vēlēšanas balagānu, tas laikam arī neizdosies, jo 50% un vienu balsis uz referendumu neaizies, bet referenduma izņēmumu kāds bija iestājotie ES bez šīm normām pieņems saeima tikai ja labums tiks pašai.

Video - Prezidents rosina Saeimas atlaišanu

Papildināts 30. maijā:

No komentāriem .... Jurists 30.05.2011 01:02
Pierādīt protams es to nevaru, taču ir zināmi fakti, ka LR prejerministri ir gājuši atskaitīties uz ASV vēstniecību. Ir skaidri zināms, ka konflikta situācijā starp bijušo prezidenti V. V. Freibergu un saeimu, rīgā bija ASV konsultanti, kuri konsultēja Freibergas kundzi. Tas, ka par ASV un dažādu privāti piesegto fondu naudu tiek uzturētas un Latvijā darbojās visdažādākās, it kā privātās sabiedriskās organizācijas ir sen pierādīts fakts. Vairākas no šīm organizācijām iekrita un bija spiestas atzīt finansēšanu no ASV valdības. Dienu pirms Zatlera paziņojuma, viņam Polijā bija tikšanās ar ASV prezidentu Obamu. Domāju, ka bez instrukcijām un tieša pabalsta no ASV puses Zatlers nebūtu pieņēmis lēmumu par Saeimas atlaišanas ierosināšanu. Svētdienas televīzijas debatēs bija ļoti labi sagatavots un diez vai to spēja izdarīt viņa juridiskais dienests. Pieļauju, ka Rīgas pilī atkal bija starptautiskie konsultanti.

Papildināts 31.maijā: Vai ir pamats priekam par Saeimas atlaišanu? ... šai noskaņai es pievienojos.

Papildināts 6. jūnijā: Kaut kā negribās neko rakstīt, bet pārdomas pašo lai ir bijis daudz! Andris Bērziņš par prezidentu tika nejauši, tāpat kā savulaik Zatlers. Neviens prezidents neko būtisku, es domāju labu, nav atnesis. Tie ir tie Latvijas dēli un meitas kas jāj uz stikla kalnu, bet tā arī neviens nav uzjājis, jo ārišķība un mēra sajūtas trūkuma dēļ izvēlējušie zelta un sudraba kumeļus. Jā, gaidu es muļķa prezidentu kas paņems kleperi un to izdarīs, kam nevajadzēs zelta pakavus un sudraba seglus, un sarkanu paklāju ... no nolietām (izsūktām) asinīm. Nekas diži nemainīsies, ja nu vienīgi tajos trijos mēnešos - Bērziņš kļūst pa karali, un ja Zatlers vismaz mēnesi agrāk būtu pamodies, tad trīs mēneši pienāktos viņam - bet viņš tos nemācētu izmantot.
Bet visu laiku domāju ka Berziņš varētu atcelt referendumu, Jo Zatleram bija jāliek ķīlā prezidenta krēsls, bet tas tak viņam vairs nepieder, tātad arī ja tev nav ko ieķīlāt tu arī neko nevari kredītā ierosināt, tas būtu tas pats kas ieiet veikalā un izdzet alu "Latvija" un nesamaksāt.

Papildināts 7.jūnijā: Pēc trijiem mēnešiem jaunā saeima Bērziņu izmetīs, un prezidents kļūs Lembergs, protams ar labu Bērziņa atstāto mantojumu - pilnvaru paplašināšanu! Un tad es zviegšu (skaļi smiešos) :) Tas jau viss būtu murgi, bet parasti tie arī piepildās. Kam uz vēlēšanām ir brīvi līdzekļi, un daudz? Tas arī vinnēs! Naudas demokrātija - vara pa naudu!

Tas ir tikai teātris, lai sašūpotu ES ...

Nav komentāru: