26.06.11

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde


Доктор Рауни-Лиина Лууканен Кильде была главным врачом-специалистом в Лапландии по трём медицинским специальностям, также была и.о. директора по Экологическому и Медицинскому Образованию Финляндии, в этой должности замещала главного врачаФинляндии на Национальном Совете Здравоохранения Финляндии.

Viens - 8.24min - Elektromagnētiskais pasaules karš. Rozā krāsa ir frekfences spektrs kas grūti apgūstams iespaidošanai un izsekošanai, tad tāpēc es nejūtu šo cilvēku "skatienus", un tad tāpēc es intuatīvi pirms trīs gadiem uzvilku rozā T-kreklu.

Divi - 8.12min - Rezonanses medicīna. Kas ir būt cilvēkam uz pasaules? Ja jūs mīlat savus bērnus, tad mobilos telefonus iedosiet pēc 18 gadiem, varbūt!


Var nogalināt ar mobilo telefonu (magnētisko lauku)! Faksts! Jau padomju laikā zināju ka elektronika metra attāluma nedrīkst pārsniegt 10mikrovati uz kvadrātcentimetra (μW/cm2), bet biju ļoti pārsteigsts ka normu palielināja līdz ASV 10mW/cm2, 1000 reizes ... Tas jau ir ierocis ...

Un tad man mazliet ieinteresēja, cik tad maksā tāds elektromagnētiskā lauka mērītājs - Electromagnetic Radiation Detector EM Meter Dosimeter ... 15$ ... te vēl ... emf meter ...

Nav komentāru: