27.08.11

XP jau desmit gadi

Microsoft 10 лет назад, 24 августа, начала поставки Windows XP производителям компьютеров - 10 gadus atpakaļ Mikrosofts sāka piegādāt WindowsXP datoru ražotājiem.

Sakarā ar SP3 bremzēšanu Marlan iesaka:
DEP — Data Execution Prevention — элемент системы безопасности. На мой взгляд штуковина установленная в винду по просьбе интел или амд( да и самому майрософту это на руку) с целью стимулировать покупки новых компьютеров. Управляется он в файле boot.ini параметром noexecute. Чтобы вырубить эту хрень нафиг нужно прописать: /noexecute=alwaysoff — и вуаля, комп снова летает!!!

DEP — Data Execution Prevention — drošības sistēmas elements. ... Regulējas failā "boot.ini" ar parametru "noexecute". Lai izslēgtu šo sūdu: /noexecute=alwaysoff - un pārsteigums, dators ar SP3 atkal lido kā iepriekš.


Vecie ieraksti:

Desmit gadus vecs softs, kas tagad lietojams pa brīvu (free) un ja gribi vari pārdot, likums to neaizliedz pēc autortiesība likuma. Windows tirdzniecībā 2001 gada 21 jūlijā, bet jāatceras ka gadu bija pieejama 180 dienu triall versija, bet pirms tam beta, uz kuru arī attiecas 10 gadu softu slieksnis.

Tulkots ar googli:
Posted: February 13, 2001 Posted: 13 februāris 2001. Piesakoties šodien, jūs saņemsiet e-pasta paziņojumu, ļaujot jums zināt, Windows ® XP ir pieejami, lai, izmantojot Windows XP Preview Program. Šis īpašais piedāvājums ir Release Candidate balstīta apskates programmu, kas ļaus jums test-drive revolucionāri jauns Windows darbvirsmas operētājsistēma no Microsoft. Parakstot tagad būs arī automātiski uzņemt jums Windows XP Preview Program biļetens, kas satur tehniskai informācijai par to, kā jūs varat izmantot spēcīgu jaunu funkcionalitāti, ka tikai Windows XP var piegādāt. Reģistrējoties biļetenu, jūs atļaujat Microsoft nosūtīt jums pa e-pastu par to, kad var pasūtīt Windows XP Preview Program, un gala produkts, ja tā ir pieejama. Šis angļu versija piedāvājums ir pieejams iedzīvotājiem ASV un Kanādā tikai.

Tagad meklēšu WinXP betu, triall 180 dienu (bija kaut kāda 360 dienu), RC1 un RC2!
13. februāris 2001. gads ir XP dzimšanas diena!

2 komentāri:

Mārtiņš Možeiko teica...

Kas tas par mistiksu 10-gadu softa autortiesību derīguma datumu? Tam ir kāds pamaotātks avots kā vecu sēņu ostīšana?

Renuar teica...

Neesi tik slinks un pameklē autortiesību likumu, kaut vai manos vecos pierakstos!