11.05.14

Visu nedēļu bija tikai +10°C, bet šodien jau +15°C

Liepājā pērkonu vēl neesmu dzirdējis, un zibeni - variet minēt. Tagad līst! Izvilku eļlas radiatoru un sāku sildīties, visu nedēļu. Laukos nosala viss kas varēja. Kaut ko palodēju! Uz fona kas notiek krievzemē is izvilku spēli "Warcraft 2000" -lejuplāde, ko toreiz Kijevas - Ukrainas entuziasti izveidoja:
"HELP WARCRAFT 2000
         Предисловие
WARCRAFT 2000 написан в 1998 году. Девять месяцев группа из четырех человек пыталась превзойти технические возможности WARCRAFT2, STARCRAFT. Данная версия игры никогда не выйдет лицензионной, именно поэтому наша конторка не пыталась сделать кассовую игру, просто хотелось усовершенствовать старый добрый WARCRAFT2. Но девять месяцев- довольно большой срок. Отсутствие финансирования и затухающий энтузиазм вынудили нас закончить прoект на той стадии, на которой вы его видите.
            Клавиши управления.
Ctrl A-Выделить всех
A-Выделить всех на эктане
Ctrl X-Выделить всех воинов
X-Выделить всех воинов на экране
Ctrl Z-Выделить всех монстров данного типа
Z-Выделить всех монстров данного типа на экране
Ctrl Q-Выделить крестьян
Q-Выделить крестьян на экране
Ctrl 1..9-Создать группу
1..9-Выделить ранее созданную группу
L-Режим карты
Ctrl-D-Убить монстра
W-Построить стену
F12- Меню
e-mail: gscgame@gsinter.kiev.ua
Эта игра ничто по сравнению с будущим DOOMCRAFT-ом!"
Kādreiz spēlēju uz P133 ar 16MB atmiņu, nostalģija.

Pēc autortiesību likuma, toreiz nozaga izejas kodus divām dažādām spēlēm (vienkārši nevar nopirk - vai prasa nesaprātīgu cenu), un izveidoja ko jaunu. Nopirkt to spēli nevarēja! Izplatīt legāli nevarēja! Bet pagājuši jau 10 gadi (tagad  15), un pēc autortiesību likuma - pienākumi, šo spēli var lietot pa brīvu (FREE SOFT), pārdot, un likumīgi izplatīt un reklamēt, kā es tagad arī daru.  Tas attiecas uz visām programmām!

Šai splēle man atgādina pašreizējos notikumus, visi ir vienādi, bet ar ātomieročiem. Tā arī nekad nav sanācis spēlē tos izmantot, un cerams līdzīgajā realitātē notiks tas pats! Aizspēlējos....

Nav komentāru: