20.03.10

Finka pareģojumi par Latviju


Ar "googli krievu" valodā visā internetā = 123 rezultāti

Ar "googli latviešu" valodā visā internetā = 490 rezultāti

Bet ar "googli angļu" valodā visā internetā ir tikai 35 rezultāti, jocīgi, vai ne!
Vai ir kaut kādi filtri, vai "rūķīši", vai tāda ir GOOGLES politika, ar nevienu nestrīdēties.

Un visumumā atradu ko meklēju šai blogā:
"... 8. „Latvijas brīvība tiks atgūta un tā uzplauks, kad valsti vadīs sieviete.” Šis slavenais pareģojums izteikts jau pēckara Rīgā: „Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautas, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs viss tas pats sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks. Bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens, krievi un visi svešie dabūs braukt prom.”

9.
Pareģojumi par Krieviju no rīdzinieka Andreja Čanguļa atmiņām. Tie bija publicēti avīzē Nacionālā Neatkarība 1993.gada 7.- 13.aprīlī. Vēlāk šis raksts iekļauts grāmatā par Eiženu Finku, taču no tā izņemtas šī un vēl divas citas vietas. Citēju: „Finks vairakkārt runāja tieši par Krievijas nākotni. Reiz viņš teica: „Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija. Tas tāpēc, ka krievs vienmēr bijis tautu slepkava un zaglis. Ļaunums vienmēr nāk darītājam atpakaļ. Tu to piedzīvosi un redzēsi. Krievu komunisms ir iznīcinājis miljoniem nevainīgu cilvēku, un visa pasaule runās, cik milzīgi šie upuri bijuši”". Vēl citreiz Finks teicis: „Tu pats redzēsi – varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš.
Tautas, kas tajā un ap to dzīvo, tikko tiks brīvas, tā saplēsīs Krieviju gabalos! Tautas, kas bijušas zem Krievijas jūga, kolīdz tās mazliet nostiprinās pašas savu iekšējo varu, trieks krievus ārā no savām zemēm. Un viņi to būs pelnījuši. Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad, meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli”. Cits Finka citāts: „Es redzu, ka Maskava nogrims… Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku ies bojā…” Saskaņā ar Čanguļa stāstījumu, šie pareģojumi attiecināmi uz 1957.gada nogali un 1958.gada sākumu."

Es šo meklēju, jo man bija sapnis (diezgan sen atpakaļ) par tukšu Maskavu un lielu caurumu līdz magmai, bet blakus ēkas bija kā neskartas. Es domāju ka saistība te var būt ar topošo kolaideru (коллайдер) kas būs N-reizes spēcīgāks par jau visiem zināmo, nu nesanāks viņiem atombumbas neitralizētājs.
Пророчества старца Иоаникия un ūdens un maizi slēps seifos, un tas jau būs šogad.

Papildinu 2014.gada 22.jūlijā: Par sapni kur bija tukšā Maskava ar lielo  caurumu, kā šis - tieši tāds (2, 3), un tas bija "Sarkanā laukuma" vietā. Kremļa mūris izskatījās neskarts, arī ēkas pretim, neredzēju Ļeņina mauzoleju un to skaito baznīcu, vai varbūt kad laidos pār šo vietu kā putns, es gribēju paskatīties ... uz visu, bet man neļāva. Sapnis atkārtojās trīs reizes! Esmu bijis Maksavā 1981, un visu uzreiz sapnī atpazinu!

Nav komentāru: