22.04.13

Startējam!!!

Iesniedzām savu sarakstu plkst.16.00 un esam desmitie kas deputātu kanditātu sarakstu no partijas "Mūsu zeme" iesniedza Liepājas pilsētas vēlēšanas komisijai. Vēlēšanas kārtas nummura izloze 10. maijā!

Kanditāti:
1) Arnis Kadiķis
2) Renārs Šliseris
3) Raimonds Belts
4) Mareks Upmanis
5) Guntars Landmanis

Priekšvēlēšanu programma:
Partijas MŪSU ZEME darbība vienmēr ir bijusi godprātīga, mērķtiecīga un atklāta, tā īsteno tautasvaru un reāli cīnās pret korupciju. Ar savu līdzdalību Liepājas pilsētas domes darbā deputāti no mūsu partijas sekmēs sociāli taisnīgas vides veidošanu, atklātību un profesionalitāti. Mēs regulāri uzklausīsim liepājnieku ierosinājumus, izveidosim aktīvu iedzīvotāju līdzdalības sistēmu, lai kopīgi veicinātu pilsētas saimniecisko attīstību un celtu labklājības līmeni.
Mūsu prioritāte nebūs grandiozi un nevienam nevajadzīgi projekti, bet liepājnieks un viņa sociālās vajadzības. Galvenais ir noturēt latviešus Liepājā, tādēļ par katru jaunpiedzimušo liepājnieku vecākiem no pašvaldības budžeta tiks piešķirts vienreizējs pabalsts 1000 latu apmērā. Bet sākot ar trešā bērnapiedzimšanu, pašvaldība, līdz bērns sasniegs divu gadu vecumu, maksās ikmēneša pabalstu 200 latu apmērā. Rūpēsimies, lai bērniem pirmskolas un sākumskolasizglītības iestādēs tiek nodrošināta kvalitatīva bezmaksas ēdināšana. Lai izbeigtu afēras un nesaimnieciskumu, par visiem svarīgiem pilsētas attīstības jautājumiem rīkosim pašvaldības mēroga referendumus. Politiski represētajām personām un pensionāriem, sasniedzot 80 gadu vecumu, pilsētas sabiedriskais transports bez maksas.Atbalstīsim latvisku pilsētvidi, nacionālu prolatvisku politiku,- lai jaunatnei būtu lepnums par savupilsētu un valsti. Mēs apņemamies uzsākt dialogu sabiedrībā par Liepājas un Kurzemes politisku un ekonomisku patstāvību, lai mazinātu Rīgas valdošo gangsteru un Eiropas Savienības birokrātu ietekmi mūsu dzīvēs. Mēs stingri iestājamies par plaukstošu un no Rīgasbirokrātu savtīgas ietekmes brīvu Liepāju.Detalizētāk par mūsu projektiem - kā šajā ekonomiskajā situācijā apturēt cilvēku izbraukšanu, dodot iespēju MŪSU ZEMĒ ne tikai izdzīvot, bet arī attīstīt uzņēmējdarbību, kā arī par citām aktualitātēm - informēsim vēlētājus savā avīzē "MŪSU ZEME".

Man patika īsāka programma!

Nav komentāru: