otrdiena, 2009. gada 30. jūnijs

Kā izcept čeburekus!


Pagatavoju šovakar čeburekus, jau kādu piekto reizi šajā mēnesī.
Gatavojas viegli, ātri un lēti. Jo pēdējā laikā man nekas kas nopirkts veikalā neiet pie dūšas, un netīšam sanāk mazliet vairāk gatavot mājās.
Čebureki = chebureki, cheburek, чебурек ..
Mīkla: 1kg milti, 1 glāze ūdens, 50 grami eļļas, visu samaisam un noliekam ledusskapī uz 6h, lai iegūtu viendabīgu masu.
Standarta pildījums: 250 grami maltas gaļas (cūka, liellopa vai vistas) un viens sīpols
Vakardienas pildījums: šampinjoni 250g plus sīpols, bet bija baigi labi!!!
Pildījums - klasika: siers, var eksperimentēt ...
Studentu pildījums: tikai sīpoli un garšvielas, vai kartupelis, vai ziedkāposti
Studentu saldais: viss kas ir salds - ievārījums, svaigi augļi (banāni, zemenes, āboli vai ķirši), medus vai kaut kas tamlīdzīgs ... ledenes

Nav komentāru: