20.02.13

Youtube's abonementus kopējam Google's RSS Reader'ī

Pirms mēneša
... parakstījies uz 476 RSS datu plūsmām!

Bet tagad ir 612, tātad Youtubē bija 136 abonomenti, bez kuriem kādu trešdaļu likvidēju, tad bija ap 180! Un par nožēlu var atzīties ka es nepazīstu nevienu kas lieto "Google RSS reader" ... vispār mani draugi ir pasīvi internata lietotāji, tikai lieto :(

Youtube's tiešsaistes video montāžas redaktors ir otra (vai pirmā) svarīgākā vietne kā aktīvam interneta lietotājam. Aktīvs tas kas kaut ko iegulda, arī spameri ir aktīvi un daudz iegulda, bet arī viņu darbības ietekmes rezultātā parādījās daudz "labas lietas".
Kā es lietoju youtube's online video redaktoru? ...
Labas lietas:
1) ... uzdāvināja bezlimita kontu, man ir pat 9 stundu video ko uztaisīju,
2) ... video stabilizēšana ar dažādu stabilizācijas dziļumu, parādījās pirms gada (2012 augusts?)
3) ... video fragmentu daudzums līdz 50, tātad 49
4) ... pa gadu ir nākuši daudz efektu klāt un tie uzlabojas ļoti strauji
5) ... video projekta saglabāšana online gaidīšanas režīmā, sāc no rīta, izslēdz datoru un vakarā ieslēdz, un vari turpināt vai arī pēc gada (īsti nezinu cik ilgi saglabā, bet sākumā bija problēmas ar to) Nevar uztaisīt otru un trešo video projektu!
6) ... online – tiešsaistes
7) ... kompramitējošo vai porno nevadzētu uz tā veidot, negribētos lai izdzēš tavu kontu, bet ja tevi uzlauž ... vai arī atnākot ciemos un iebelžot pa galvu, "hakeri" ir dažādi - tiešsaistes vai klātbūtnes .... tātad sapratāt – drošība,
8) ... nevar atjaunot izdzēstos failus (ar to nesen saskāros, kad netīšām izdzēsu) ... varētu kļūt maksas pakalpojums, bet pagaidām nav!
9) ... izveido daudz online video formātus
10) ... uztaisi video projektu - publicē, un slēdz datoru ārā, Youtubes serveris jau strādā!
Tava datora jaudas un laika saudzēšana!
11) ... viegli to bublicēt citos blogos (saitos), vai sūtīt draugiem un radiem, piemēram – kāzas video, – nerindots (nepublisks)
12) ... labāks par windows media redaktoru
13) ... nav kadra apgriešana vai pielikšana, saspiešana vai izstiepšana, 4:3, 16:9 vai 16:10 ... bet varbūt būs, bet maz ticams
14) ... ja ar kirilicas (krievu) burtiem esi uztasījis kontu, tad neņem pretī neviens RSS lasītājs ... būs tādu jāuztaisa!
15) ... uz sitiena nevar neko vairs iedomāties :)

Nav komentāru: