20.09.09

Bites mobilais internets pa 6Ls

It kā kredīts 2Ls. Maza epopeja kamēr piedabūju pie dzīvības caur E220 (Tele2) modemu, laikam bija vajadzīgs kāds laiks un dubultais USB vads. USER = wap , parole = wap, bet APN = internet, ar WAP negāja - error 619. Cerēju uz bezmaksas nakts pasākumu, bet ar esošo kredītu vēl 2 stundas, jāpapildina ja vēlies badīt nakti pa brīvu. No sākuma 0,7Ls stundā, bet var pārslēgties uz 0,3Ls - pirm reizi bezmaksas, bet otro reizi pa 2Ls. Pagaidām torenti kačājas ar 380KB/sek, kas ir labs ātrums, bet cerēju uz 600Kb/sec, un ja pāriešu uz 0,3Ls/h tarifu - ātrums varētu būt ap 32kb/sek, domāju, kurā gadījumā par Yutubi var aizmirst.

Man prieks, ka beidzot izmantoju Tele2 modemu pie cita operatora.

Man prieks, ka var kačāt torentus.

Žēl pa šo nakti, "free" atkrīt.

Pa 2Ls papildināšanu 7naktis pa brīvu pa 6h =0,3mb/sek x 3600sec x 6h x 7dienas = 45GB ... kādas 30 filmas. Laba cena!

Es iesaku nesteigties ar lēnāku interneta, tas ir "mono", pāriešanu, jo no Tele2 aizgāju jo nebija naudas, itkā, bet galvenais tie ķēmi uzlika 29kb/sec slieksni, par to pašu naudu vairs nav ne sķiņķa, ne sviesta, un maize tāda pabojāta, aliek tikai garoza ... un tas vēl sevi dēvē par "restorānu".

Kādu nedēļu laukos izmantoju Bifri Bites mobilo internetu caur mobilo telefonu, kas šai gadījumā bija Nokia5140i ar IRDA pieslēgumu, user=wap pasw=wap APN=wap, un ātrums tikai man bija ap 115kbs/sec ap 14kb/sec, kas ir maz un es domāju par USB-nokias-vadu ko man jāsalodē, jo pa 29Ls roka neceļas iegātāties, un tad var būt labāks pings lai varētu spēlēt Warkraft2 serverī, jo pa stundu būs kāds 1MB dati, bet būtiskais ir pings - interneta reakcijas ātrums = "atbalss". Ar kredītu 1,03Ls, ar jocīgiem 3 santīmiem, ir nedēļa interneta ar 15Mb trafika. Labs ja spēlē interneta spēles un lasa RSS ziņas! Bet Tele2 šai lauciņā šauj garām, mazliet pasērfojot sanāca 0,9Ls kredīta pa 1MB, ka sākumā bija ap 0,25Ls/mb, bet nemanot tā pacēlās, tā ka nemanīju ka pazuda 10Ls "Zelta zivtiņas" kredīta pāris stundās sērfojot ar Operu bez bildēm.

Nav komentāru: