23.04.11

Klusā sestdiena!

Jāuztaisa otrs brauciens ar riteni pa Liepāju! Fotoaparāts HP R607 nosprāga, laikam kāds noskauda ka varu atļauties ar tik arhajisku (2004 gada) aparātu vēl kaut ko darīt! Man tas atgādināja "SMENA" (смена), ar ko es bērnībā bildēju melnbaltās panorāmas (un arī pats attīstīju filmiņu 60 un taisīju bildes).
Varbūt R607 šovakar izārdīšu, un protams ka būs arī video! Bet pašlaik jāiet pusdienās, jo pelmeņi ir izcepušies!

Papildināts 18.00: izbraucu pa velo celiņu! Ļoti daudz šodien bij braucēju, un neviens "suns" pa kājām nemaisījās. Satiku trīs pazīstamas sievietes. Pie dienvidu forta kanāla ganījās divi gulbji un pie zemes no pagājuša gada gulēja netīrs gaisa pūķis pat ar visu diegu - nelidoja. Izbraucu cauri centrāltirgum un Rožu laukumam, tur abos rosījās Lieldienu tirgus.

Veloceliņš! Ko lai saka, pagājušo vasaru pabiju visu Rīgā, bet ar lielu nokavēšanos varu teik ka varēja būt garāks - līdz Dienvidu kapiem . Nepatika daži asie līkumi un koki, pret kuriem var atdauzīt galvu. Labi ka tāds ir, un divus policistus uz riteņiem pirmo reizi 37 gadu laikā ieraudzīju Liepājā! Vēl tikai jāsagaida arī ceļa policiju - var arī visu, uz tādiem braucamiem. Godīgi sakot es tos policista riteņus neievērtēju, bija viss pārāk ātri - tā policite izskatījās jauki.
Un Rimi - bija pupains zaķis, zaķa kostīmā, kas kaut ko deva, es paņēmu ... divdomīgi, vai ne.

Nav komentāru: