24.01.09

12. gadi ...

... jau ir "Pablo". Mediņus pazīstu jau 15 gadus, un pirmais bārs trijiem brāļiem bija 40kv.m telpa Romas (hotel) dārzā kreisajā galējā stūrī ar vārdu "Ērglis". Un galdiņi bija starp vecākiem ceriņiem Liepājā, kuri vairs nav (krūmu zari galvas resnumā ap 100gadi). Toreiz nošāva brāli ar sievu, un vēl mersedesā sadedzināja Bernātos (pēc atmiņas), un vainīgajiem tā arī nepierādīja vainu, pat pirmo reizi izmantoja DNS analīzes (tais laikos, ļoti dārgas). Iestājās krīze, un uzlika uz ausīm "Aldari" pa 50000$ (baumas, uzlika, bet precizēt līdz latam nevaru) un uztaisīja "Pablo". Māsa strādāja pieviņiem 12 gadus, trīs pēdējos jau citur. Jāaiziet šovakar patusēt, jāsatiek vecie un jaunie draugi, bet tagad jāizmazgā matus. Vienmēr kaut kas ir jāatmazgā!

21.30 pazvanīja draugi ... braucu tusēt uz Laumas rajonu ... cerams ka nebūs ''sausas vīru runas'' ar alu un bez meitenēm :) ... "Pablo" "Cēsu" alus ir reti ūdeņains, no "Aldara" neatšķirās ne pa matu, dzerams ir tikai "Heiniken" pa 1.80Ls 0.5l.

Bildi ieliku 26. janvārī. Ints un viņa draudzene, un es dzeram alu un skatāmies kaut kādu "Metalica" dokumentālo filmu angļu valodā. Nu mani tas neuzrunāja ...

Nav komentāru: