10.01.09

13. janvāra sakarā

Nu vakar forumos šo tēmu aplūkoju, bet bija slinkums kaut ko komentēt, jo tas tur pazudīs. Bet tomēr vajadzēja, laikam, jo tagad būšu "aizdomās turamais", jo, it kā, konspirācijas nolūka "neko nekomentēju".

Bet šodien, man no rīta, bet citam pēcpusdienā, pie manis atbrida (atnāca) Latvijas Republikas drošības policija, papļāpāt (parunāt) par " Aicinājums vardarbīgi gāzt Saeimu! " informācijas atrašanos webā un domas par to. Labi ka neuzlūdza (neaizveda) uz "štābu", būtu garīgais uz visu dienu sabojāts.

Bet man laikam, nav nekāda interese par šo. Vairāk izskatās pēc provokācijas veidošanu no krievu puses, kas uzdodas par latviešiem ... un komentārus pat nav laika analizēt, net TVNETā, ne BOOTā (kur pa to uzzināju), un pat vēl NEWSlistēs neesmu paskatījies, kādas atskaņas ir tur, ja nekas īpaš nebūs, varēšu apgalvot ka tas ir "krievu" veikums.

Bet ziniet, Latvija ir brīva, tiekai dēļ stulbā (paldies) krieva Mišas ar pleķi uz pieres.

Kas ir noticis 13. janvārī?

13. janvārī protesta akciju ... sīkāk meklējiet ar Google.lv
Jūs meklējāt: .... Rezultāts 19 800 ... plkst. 18.15, labs mārketings (uzdarbošanās), kas izpētīs varēs, tas arī varēs labi startēt vēlēšanās (zīmola bīdītāji - veidotāji).

Jūs meklējāt: "13. janvārī Doma laukumā rīkos protesta akciju". Rezultāti 9 120

Var vēl 3 dienas pasekot ...

18.51 ...
Jūs meklējāt: в 13 январе на площади в акцию протеста. Rezultāti aptuveni 635 000
Jūs meklējāt: в 13 январе "Акция протеста на Домской площади". Rezultāti 9
... varētu būt ka man nav taisnība, vai arī tā ir konspirācija (mārketings - viļņveidīgs)
Jūs meklējāt: в 13 январе "Акция протеста" "Домской площади" 2009. Rezultāti 1 060

19.21...
Jūs meklējāt: в 13 январе на площади в акцию протеста.
Rezultāti "Latvijas lapās " aptuveni 1 250

20.11 ...
spiestā kārtā papētīju ...
Jūs meklējāt: "valdošā kliķe". Rezultāti 5 160
Jūs meklējāt: "drošības policija var atsūkāt". Rezultāti 10.
Jūs meklējāt: "mēra sajūtu zaudējušu". Rezultāti 6
Jūs meklējāt: "zagt un shēmot". Rezultāti 6
... atradu vēl vienu pētnieku Bumbieru piezīmes ,

11.jan 14.04 ... kur "ka jāj uz beigta zirga" ir 2003 gada ziemassvētku novēlējums

12.jan 14.00 ... neko vēl neesmu pētījis :(

13.jan 19.40 jau pāris stundas sekoju līdzi klausoties radio 107.1MHz Liepājā, klausos visādas jēlas piezīmes no korespondentiem, kuri mani atgādināja 18 gadus atpakaļ, tikai lomas samainījušās. Tad, jautājums: "Vai nejūtaties vainīgs", ir nevietā Štokenberam, ja nekārtības rīko, varbūt ... kāda cita organizācija, domāju - Krievija vai sliktākā gadījumā DP teātris, jo īstenībā vajag tikai duci aktīvistu, tiešām ļoti maz, lai noturētu ziņkārīgos - policiju, tautu un visādus kropļus (13 janvāra, atceras dienā Viļņā, laikā). Bet pidara Kārļa komenti, man liekas morāli aizskaroši. Nu, vismaz, DP apmeklējums nebija veltīgs, varēšu salīdzināt, varēšu papētīt. Galvenais, lai tas bars neaiziet uz veikalu "Centrs" un neizlaupa, un neizdemulē. Un vārdu,"elite" Latvijā, es nelietotu, jo tādas nekad nav bijušas un nebūs.

14. jan 2.15 ...
Jūs meklējāt: "13. janvārī Doma laukumā rīkos protesta akciju". Rezultāti 1 820, bija 9 120 ... DP uzdarbojas ... bet aizmirsa par krieviem, tātad neņēma viņus vērā
Jūs meklējāt: 13. janvārī protesta akciju. Rezultāti 22 900, bija 19 800 ... nebūtisks pieaugums, gaidīju vairāk
Jūs meklējāt: в 13 январе на площади в акцию протеста. Rezultāti 640 000, bija 635 000 ... nu panukajem
Jūs meklējāt: в 13 январе "Акция протеста на Домской площади". Rezultāti 366, bija 9 ... 40x vairāk ... pirmā vieta
Jūs meklējāt: в 13 январе "Акция протеста" "Домской площади" 2009. Rezultāti 3020, bija 1060 ...pieaugums 3x ...Blogger: Renuar - Rediģēt ziņu 13. janvāra sakarā
Jūs meklējāt: в 13 январе на площади в акцию протеста. Rezultāti "Latvijas lapās " 41600, bija aptuveni 1250 .... pieaugums 33x ... uzvarētājs krievu valodā rakstošie
Jūs meklējāt: "drošības policija var atsūkāt". Rezultāti 51, bija 10 ... nebūtiski
Jūs meklējāt: "valdošā kliķe". Rezultāti 5 100, bija 5160 ... smieklīgi
tas arī viss ... 2.40

14. janvāris plst.11.50, piekrītu A.P. secinājumiem "Ko 13. janvārī Štokenbergs un co panāca?"

Tiešraide ... kādreiz paskatīšos
... no TROBELES
Bumbieris noraustījās un savu "uzsaukuma" kopiju izdzēsa vai arī kāds palūdza
Te viens pamodās un ir bildes
viena dzimeni šai laikā un tai vietā
aikis.mix.lv ar secinājumiem
Jerry bildes
Onkulis

citēju no aikis.mix.lv komentāriem:

Džerijs Šterns: Šai sakarā citēju vienu komentāru no DELFI:
"Bubulis, 14.01.2009 11:25
Rūpīgi apskatot materiālus, var secināt sekojošo:
Vandālismu sāka sitngri noteikta grupa. Un šī grupa bija tam iepriekš rūpīgi gatavojusies, var teikt, pieredzējuši profesionāļi. Latvijā šādu pieredzi smelties nevarēja. Pirmie protestētāji skandēja saukļus latviski un rokas nepalaida. Pirmie uzbruka krievvalodīgie. Tas nenotika stihiski. Vandāļi bija uzvilkuši motociklistu ķiveres, kuras bija paslēptas aiz lielām kapucēm. To uzdevums bija aizsegt sejas no novērošanas kamerām. Vēl viena nianse - atšķirībā no tūdaliņiem, viņi vienmēr darbojās ar muguru pret kamerām. Viņi Latvijā bija ieradušies alrāk, lai izpētītu darbības teritoriju. Izpētītu iespējamos atkāpšanās ceļus, kad, kā un kuriem objektiem uzbrukt, kurus alkohola veikalus izlaupīt. Ievērojiet, veikaliņš tieši blakus Saeimai aiztikts netika. Vandāļi izvēlējās Vaļņu ielu, no kurienes ērtāk aizmukt.
Protams, viņi nebija vienīgie, bet kalpoja kā detonators pūļa instinktu iedarbināšanai. Arī te viss bija labi sarēķināts.
Ne jau tie pieļurbājušies studentiņi, ko rādīja ziņās, bija spējīgi tā ālēties. Viņi nebija spējīgi par akmeni aizmest līdz Saeimai, ja nu vienīgi sev uz kājas.
Tiešie vanīgi paši ar vandālismu nenodarbojās. Tieši viņi aicināja pūli prasīt prezidentam Saeimas atlaišanu, labi zinot, ka tādas tiesības ir tikai tautai."

15. jan plkst.0.25 ... neesmu paspējis visu izlasīt, daudz darba, bet tiesas process šim būs interesants, un ceru ka 16. marta pasākumus sāpīgi neietekmēs ...

23.jan .... noskatījos Īslandes nemierus


Paskaidrojums: NSS biedrs, bet tagad TNSS ... atstāts pašplūsmā

Nav komentāru: