17.10.09

Aizver muti

Mute ciet, bet skaņas kaut kādas izdod. Pievienojos vēsturei ar dienas novēlošanos, bet bija man slinkums lasīt tos "15. oktobra Saeimas sēdes debašu par “Latvijas valsts karoga likumu”" skaņu ieraksta atšifrējuma provizorisko variantu.

Viss vienalga ir skaidrs, ka šai laikā visādus sūdus spārdīs, lai tikai īstos sūdus nesaostu. Kaut smird arī bomzis, jo viņš neko nedara, bet varbūt tur tā problēma!

Tas ka saeima vēl joprojām tērē lielus resursus ekonomiski nebūtiskām lietām, ir ārprāts. Kas, nevarēja dod tiesības šādus jautājumus izskatīt prezidentam vienpersonīgi. Tas ir patriotisms, 11. un 18. novembris, 16. marts, 8. maijs un citas dienas, ko var deliģēt (deleģēt) prezidenta kancelejai, jo vienalga algu viņi saņem. Lai strādā! Un tad vismaz varēs novērtēt prezidentu, vai lēns, vai taisnīgs, vai gļēvs!


Video - Ingmārs Līdaka.

Tagad ir neziņas laiks! Jo jebkurš kretīns var ņirgāties par tavu pārliecību (mīlestību) un palikt nesodīts! Tāpēc es atkārtojos, par meliem jāsaņem lielāks sods nekā par slaktēšanu, jo posts no meliem ir daudz lielāks!

Nav komentāru: