01.10.10

Manam draugam Andrim ir nepatikšanas


Par neatļautām darbībām interneta vidē aizturēts vīrietis
Pieliku komentāru, jo nekad neko sliktu ne par vienu nedomāju:
Pazīstu šo personu jau no 12 gadus. Viņš ir vesels un saprātīgs cilvēks, un tā kā arī es neciešu kad citus cilvēkus aplej uz "žulti", MB ir tāds pats, bet nelaimīgā kārtā viņš nav diplomēts pedagogs kam būtu jāmāca un psiholoģiski netraumējoši veidā jānorāda uz cita kļūdām. Daži MB kritiku uztver pārāk sāpīgi un bieži aizmirst pateikt "Paldies" - par sapurināšanu. IT jomā (ap 16gadus) viņš ir ļoti labs tīklu analizators. Man viņš ir daudz palīdzējis un nekad neaizmirstu pateikt "Paldies", bet tādi kas nemāk ir daudzi.

Daudz jēlīgas un "aklas", un vienpusīgus komentārus šodien izlasīju, pat paliek žēl šī "aklā" tauta. Tāpēc Andrim novēlu visus šos pārbaudījumus IZTURĒT!

No citiem:
zv, 01.10.2010 16:11
Kas par sviestu? Budžets jāpiegriež būtu EP par nodokļu maksātāju naudas tērēšanu. Ja runa ir par IT noziegumiem, tad labāk būtu tvarstījuši spamerus.
Ko tad McBetons TĀDU ir nodarījis?

Vaards: 2010.10.01 @ 15:57:45
Oj, skarbi… ;-)
Šeit visdrīzāk Mak Betonu paņēma uz muļķi – ja visu noliegs un tēlos ka nemāk wordā pat tabuliņu uzzīmēt, tad nekā nebūs. Bet man domāt, ka Betons nav garā nekads stirpinieks, bet policijā tiek izdarīts ārkārtīgs psiholoģiskais spiediens – reāls skūtais čomaks stāstīja kā viņu spieduši parakstīt atzīšanos. Trīs dienas bija pazudis un nonstopā presēts.
Domāju, ka attiecīgi arī MakBetona gadījumā pēc atstrādātas shēmas puisi uz muļķi paķers.
Vienīgais, varētu cerēt, ka tas ir nenozīmīgs huligānisms – vismaz man to tā gribētos uztvert. Kā smieklīgu huligānismu.

Pirms 28. septembra:
Andre 25.09.2010 13:09 Grobiņā saules ielā ar andelēšanās rit pilnā sparā, bet ja redzi pat policistus piebraucam, tad saproti, ka sūdzēties bezjēdzīgi. savējos taču neņem

Var pasekot komentāriem!

Nav komentāru: