13.02.11

Windows XP šodien paliek 10 gadi


Pēc autortiesību likuma tagad WinXP var lietot pa brīvu, un neaizliedz jebkuram to pārdot un modificēt. Nebija man nekāds jaunums ka Bils visas savas akcijas pirms nedēļas jau bija pārdevis un Nokias pieteikums - ka turpmāk lietos Windows, dārgākiem Windows 7, bet lētākiem jau defakto - bezmaksas Windows XP. Tikai nelūdziet lai es jūsu vietā kādam pierādītu šo vārdu patiesumu, mācieties (lasiet vairāk likumus) vai par skolu (padomu pierādīšanu) maksājiet.

Tulkots ar googli:

Posted: February 13, 2001 Posted: 13 februāris 2001

Piesakoties šodien, jūs saņemsiet e-pasta paziņojumu, ļaujot jums zināt, Windows ® XP ir pieejami, lai, izmantojot Windows XP Preview Program. Šis īpašais piedāvājums ir Release Candidate balstīta apskates programmu, kas ļaus jums test-drive revolucionāri jauns Windows darbvirsmas operētājsistēma no Microsoft. Parakstot tagad būs arī automātiski uzņemt jums Windows XP Preview Program biļetens, kas satur tehniskai informācijai par to, kā jūs varat izmantot spēcīgu jaunu funkcionalitāti, ka tikai Windows XP var piegādāt.

Reģistrējoties biļetenu, jūs atļaujat Microsoft nosūtīt jums pa e-pastu par to, kad var pasūtīt Windows XP Preview Program, un gala produkts, ja tā ir pieejama.

Šis angļu versija piedāvājums ir pieejams iedzīvotājiem ASV un Kanādā tikai.



Raksts pirms 11 mēnešiem.
Mans blogs - autortiesības.

Nav komentāru: