28.05.09

Soloģitāras uzlabošana

Viens draugs sāka spēlēt sešstīgu elektroģitāru. Man jau prieks! Nopircis pa 200, un nesen nopirka jaunus skaņu noņēmējus pa 100 Ls. Nu ar diviem piegājieniem ieliku un salodēju. Kāpēc divi mēģinājumi? Tapēc! Ka pirmo reizi lodēju pēc firmas interneta vizuālā attēla, bet otreiz pēc poligrāfiski nodrukātā, un plus vēl dažas "blusas". Ģitāras noņēmējs ir ar iebūvetu elektroniku un barojas ar "Kronu" - 9V bateriju.

Tas notika vakaros, bet tagad viena draugam taisu pirti. Nedēļas beigās būs gatava!
Bet cits draugs, labākais draugs, precas 26. jūnijā. Uzzināju pirms divā dienām no trešās personas. Maita gribēja klusas kāzas :)

Salaboju "Makitas" metāla meklētāju, kuram ieliku četras LR41 baterijas pa 0,15Ls. Srtrādā!

Tagad klausos vecā drauga "DJ SAMSON" dīdžeja gabalus "draugos":

http://www.myspace.com/dj_samson

http://draugiem.lv/djsamson


Viņa ievadteksts:
Pēc tagadējiem atskaites punktiem Samson ir droši pieskaitāms pie ’vecās skolas’ diskžokejiem - sācis aizrauties ar ’deju kultūru’ vēl 1990-to gadu sākumā, skrečojot uz lenšu magnetofoniem (That’s Da Real Old Skool, Baby!) un repojot duetā „Ice Kids“; karjeras turpinājumā ņemot dalību arī tālaika spožākajās vietējās scēnas parādībās – tūrēs „Latvijas DJ’s-91“, „Superdejas“ un citos ar ’Latvian Beat’ kustību saistītos notikumos.
Cita starpā (ja nu par muzīku te runājam;) - ir absolvējis Liepājas Mūzikas Koledžas vokālo nodaļu.
1990-to gadu otrajā pusē atgriežoties pie aktīvas dīdžejošanas, pierādījis sevi kā viens no nedaudzajiem reālajiem ilglaicīgajiem lokālās House scēnas ’bīdītājiem’ - arī ārpus galvaspilsētas – „Disko-uzplečos“ ieskaitot gan pa šiem gadiem nospēlētos neskaitāmos DJ-setus, gan dažāda kalibra deju pasākumu organizēšanu.

Pie pēdējā laika aktivitātēm minams radio-projekts „Klubkrēslz“ (2006-2007; kopā ar Mārtiņu Mami), kā arī Baltic Beach Party ‚mini-izlaidums’ aukstajiem gadalaikiem – ikmēneša deju naktis Rocking Grooves klubā „Pablo“, kurās paguva paviesoties liela daļa no Baltijas pazīstamākajiem dīdžejiem.

1 komentārs:

Aigars teica...

Tas pirts draugs esmu es!