28.02.09

Dzīvība

Izlasīju - I.Grīnberga: "Šūnu attīstības priekšnoteikums – sadarbība"

Atcerējos - ka kaut kādos 90' gados viens krievu zinātnieks pētīja lāzera, tāda kāds ir DVD atskaņotājos un mazliet jaudīgākus, ko izmanto ķirurģijā, ietekmi uz "dzīvību". Eksperimenta būtība - olu inkubatora ietekme. Izmantojot divus inkubatorus pa 1000 olām, veinu inkubatoru caur metru biezu, vai 100mm, svina slāni apstaroja ar lāzeru. Rezultāts - neviena ola neizdzīvoja. Projektu slēdza, un zinātnieku sāka vajāt "spēki", kas šo informāciju grib noklusēt. Eksperiments ir vienkārši atkārtojams.

Secinājums: informācija ir gaismā, arī lāzerā, bet destruktīva - nāvējoša. Informācijai grūti nolikt šķēršļus, bet noslāpēt ir iespējams ar citu mazliet jaudīgāku dezinformāciju. Informācija izplatās vienlaicīgi bez laika, visā galatikā vienlaicīgi, kaut starp tālākām zvaigznēm miljards gaismu gadu.

3 komentāri:

Anonīms teica...

muļķības. informācija nevar izplatīties ar ātrumu, kas lielāks par c.

Renuar teica...

Parasti vairākumam nav taisnība, bet precīzāk - vienmēr! Jau pagājušā gadsimta vidū pierādīja ka baktērijas (un arī visa pārējā dzīvība) reaģē uz saules aktivitātēm reālā laikā, kad tomēr gaisma un radio viļņi kavējas (ar ātrumu C) pa 8,.. minūtēm. Zinātnieks "NIKOLAEV" vienā dokumentālā filmā (2 stundas 1994) ļoti vienkārši pierādīja (ļoti vienkārši) un izskaidroja šo torsiono vai radiālās enerģijas lauku. Patika, ka izveidoja gliemeža telefonu un darbojas reālā laikā (bez laika zudumiem) apejot visus glorificētos fizikas likumus.

Renuar teica...

Скалярное магнитное поле (Николаев Г.В.) "Свободная энергия"

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2994416

http://video.yandex.ru/users/g-fish4/view/192/

Šis materiāls mani apgaismoja.
Vēl patika:

http://rutube.ru/playlists/open/168066.html