01.02.09

Jelgavas ledus festivāls

Atcerējos par Jelgavas ledus festivālu uz kuru es ar Vilni netikām uzaicināti (rakstīju janvārī). Tēma - MĪLAS GALAKTIKTA (Galaxy of Love).
Kaut kur redzēts sižets! Laikam viņi atlidojuši no kosmosa - evolūcija mīlestības vārdā, kādā zobu pastu reklāmā.
Izveidošana prasīs meistarību.
Kaut kas tuvāks kosmosam, bet mīlestība - kaimiņienes logos.
Realiziācija nav saprotama ... ieskrāpēs ledū tāpat kā uzzīmēja.
Kaila sieviešu miesa un kupli mati, nodrāzts sižets. Bet Jegavnieki var sagremot tikai šādus.
Saknipota(izdrāzta) meiteņu sirds, jo roka vīriešu, bet varbūt gejs.
Kaut kādas šausmas. Šitāds naivisms, ķepļep, un sauc sevi vēl pa dizaineri. Varbūt viņš ir akls, bet meistarīgas rokas, bet tas ir rets gadījums.
Sasaldēti neizdrārušies gulbji. Nepatīk man kopijas no kaut kā, kas man atgādina zilās vistas ar galvām padomju laikos. Lika visur kur nevajag, tika šis tēls pavairots, kā pornogrāfija.
Grēks, īstā mīlestība, ironija. Ziedoja Ādama dzīvību par āboļa nobaudīšanu. Vai pašnāvniece un slepkava, ja pati savu dzīvību ziedo, lai kāds mirtu. Un pa vidu vēl ķīniešu simbols - labais un ļaunais. Vispār, kosmos varbūt arī zemes centrā - ellē.

Atcerējos anekdoti:
Iet pārītis tumšā vakarā pa parku, pretī izlec bandīti mazohisti. Džeks lūdzās, lai liek mierā, bet gribās kau kā paņirgāties. Šie saka: "Ja mīlošā sūdus ēdīsi, abus jūs nedrāzīsim" Nu abi piekrīt, abi padirš, katrs sava mīļotā sūdus apēd. Nu kad vis ir norimis, mīļotā saka: "Ja tu būtu mani mīlējis, nebūtu tik daudz dirsis"
15 komandas pa 2 māksliniekiem taisīs katra komanda vienu lielu skulptūru, pēc tam katrs mazu. Kopā 45 skulptūras, bet skices izliktas tikai 7.

1 komentārs:

Aigars teica...

Izsmieties var. Tie mākslinieki pēc tavas kritikas tagad žagojas un nevar atgūties.